Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Değirmenayvalı kasabasında saha çalışmalarına devam ediyor. Taytak, Değirmenayvalılılar tarafından coşkuyla karşılandı ve belediye başkanlığı tarafından verilen iftar programında konuştu. Konuşmasında, 15 Temmuz’dan sonra kurulan Cumhur İttifakı sayesinde bütün belediyelere hizmet ettiklerini belirtti. Taytak ayrıca, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Değirmenayvalı halkının Milliyetçi Hareket Partisi’ne gereken desteği vereceğinin sözünü de aldı.

Milletvekili Taytak, Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Programa, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve yönetimi, Milletvekili adayı Yücel Genç, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, İlçe Başkanları, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, partililer ve kasaba halkı katıldı.

İftar programında konuşan Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu ise, Milletvekili Taytak’a kasabaya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Barutcu, "Burada ne hizmet yaptıysak vekilimizin imzası var. Bunu her zaman her yerde söylemişimdir. Ben buradan kasaba halkım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Sayın vekilim 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde kasaba halkı olarak sonuna kadar sizleri destekleyeceğiz" dedi.

Taytak ise, "Değirmenayvalı’ya yapılan hizmetleri tek başımıza yapmadık. Bunu 15 Temmuz akşamında kurulan ve o günden bugüne iki büyüğümüzün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin sayesinde ve kurulan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sayesinde başardık. Siz bize söz verdiniz, bizde size söz veriyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili Taytak, kasaba halkı ile sohbet etti. >> RTAI