Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, geleneksel iftar buluşmasını gerçekleştirdi. İftar yemeği, Saadet Partisi İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları, Millet İttifakı İl Başkanları ve Yöneticileri, Saadet Partisi İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Teşkilatları, MİLKO Kuruluşlarının İl Başkanları ve Yönetimleri, depremzedelerin aileleri de dahil olmak üzere birçok kişi tarafından katılım sağlandı.

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, açılış konuşmasında Ramazan ayı nedeniyle kardeşlik ortamının önemine dikkat çekti ve Millet İttifakı paydaşları olarak bir araya gelerek bir umut oluşturduklarını ifade etti.

Milletvekili Adayı Fatih Aydın ise konuşmasında Ramazan ayının kardeşlik ruhunu yeşerttiğini ve deprem bölgesindeki insanların acılarını dindirmeye yardımcı olacağını söyledi. Aydın ayrıca Afyon halkını temsil etmek için birlikte mücadele etmenin heyecanı içinde olduğunu vurguladı.

Program, Cumhuriyet Halk Partisi’nin diğer Milletvekili Adayları Burcu Köksal, Abidin Yağcı, Ali Arıkan, İbrahim Kadıoğlu ve Anıl Halis Akar’ın selamlama konuşmaları ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. >> RTAI