Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Hocalar ilçesi gençleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen spor etkinliklerinde kıyasıya mücadele ettiler. Etkinlikler, Hocalar Asım Kocabıyık Spor Salonu ve Hocalar Belediyesi Halı Sahası’nda gerçekleştirildi ve birçok okul etkinliklere katıldı.

Bu heyecanlı etkinlikte, çocuklar rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek spor yapmanın keyfini çıkardılar. Bir hafta boyunca bocce, voleybol, futbol ve fiziksel etkinliklerin de içinde bulunduğu olimpik oyunlar oynayarak eğlendiler.

Hocalar ilçe kaymakamı Sayın Hakan Kara, Hocalar belediye başkanı Ali Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Koyuncu, İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. İsmail Barın, müsabakaya katılan okulların öğretmenleri, öğrenci velileri, etkinlik organizasyonunda görev alan ilçe beden eğitimi öğretmenleri ve gençlik ve spor ilçe müdürlüğü EYS antrenörleri de müsabakaları yönettiler ve çocukların saha içindeki performanslarını zevkle izlediler. Hocalar protokolü de müsabakaları yerinde izleyerek çocukların coşkusuna ortak oldular.

Haber Metni:

Hocalar ilçesi gençleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen spor etkinliklerinde mücadele etti. Etkinlikler, Hocalar Asım Kocabıyık Spor Salonu ve Hocalar Belediyesi Halı Sahası’nda birçok okulun katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikler kapsamında bocce, voleybol, futbol ve fiziksel etkinliklerin de yer aldığı olimpik oyunlar düzenlendi. Çocuklar, rakipleriyle çekişmeli müsabakalar sonucu spor yapmanın tadına varırken, Hocalar ilçe protokolü de etkinlikleri izleyerek çocukların coşkusuna ortak oldu.

Müsabakalarda çocukların performanslarını izleyen Hocalar ilçe kaymakamı Sayın Hakan Kara, Hocalar belediye başkanı Ali Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Koyuncu, İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. İsmail Barın, müsabakaya katılan okulların öğretmenleri, öğrenci velileri, etkinlik organizasyonunda görev alan ilçe beden eğitimi öğretmenleri ve gençlik ve spor ilçe müdürlüğü EYS antrenörleri de çocukların spor performansını izleyerek keyifli bir etkinlik geçirdiler. >> RTAI