Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları, Fatih Mahallesi sakinleri ile bir iftar yemeğinde buluştular. İftar sofrası, Fatih Mahallesi semt pazarında kurulmuştu. İYİ Parti Milletvekili adayları Av. Hakan Şeref Olgun, Dr. Mustafa Enes Arabacı, Av. Gönül Ar Güngör, İbrahim Acar, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İlçe Başkanı İzzet Köken ve partililer, iftar yemeğinde hazır bulundular.

İYİ Parti Milletvekili adayları, sabah saatlerinde Fatih Mahallesi’ne vararak vatandaşlarla sohbet ettiler ve talep ve önerilerini dinlediler. Vatandaşlar, İYİ Parti’ye oy vereceklerini, değişim yapılmazsa hiçbir şeyin düzelmediğine inandıklarını ifade ederken, İYİ Parti Milletvekili adaylarına desteklerini belirttiler.

İftar yemeğinde, İYİ Parti Milletvekili adayları da sıraya girip yemeklerini aldılar. Yemek sonrası yapılan konuşmalarda da, İYİ Parti’nin Türkiye’yi daha iyi hale getirmek için var gücüyle çalışacağı vurgulandı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise, partililerine yönelik yapılan terörist benzetmesine tepki gösterdi ve seçim kaygısı içinde yalan ve dolana başvuranların halkın tepkisiyle karşılaşacaklarını belirtti. İftar yemeği, dualarla sona erdi. >> RTAI