Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ataköy Mahallesi’nde Milletvekili Adayı Yücel Genç’in Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış programında konuşan Taytak, "Cumhur İttifakı birlikteliği bozmak isteyen Amerikası, Avrupası, FETÖ’sü bir şey yumurtladılar. Adını da millet ittifakı dediler. Aslında milletin ittifakı öyle olmaz. Ancak ve ancak zilletin ittifakı böyle olur" dedi.

Açılışa, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve yönetimi, Milletvekili adayı Yücel Genç, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, İlçe Başkanları, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, partililer ve mahalle halkı katıldı.

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, açılış sırasında yaptığı konuşmada, "Ataköy Mahallesi MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na gereken desteği verecektir. Yücel Genç kardeşimizi de sizlerin destekleri ile inşallah meclise göndereceğiz. Yine Afyonkarahisar halkının destekleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar’dan 3 milletvekilini Ankara’ya gönderecektir. Bu kalabalık bunu gösteriyor" dedi.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, "Bu kutlu yoldan dönmedik, dönmeyeceğiz. Ömrümüzün sonuna kadar sonsuza kadar Milliyetçi Hareket Partililer olarak, ülkücüler olarak bu milletin, bu devletin bekası için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu. Taytak ayrıca, "15 Temmuz’dan bugüne 5 yıldır Türkiye pek çok problemi milli noktada çözdük. Alamadıysa sahaya indi. Aslanlar gibi hakkını aldı. Bu birlikteliği bozmak isteyen Amerikası, Avrupası, FETÖ’sü bir şey yumurtladılar. Adını da millet ittifakı dediler. Aslında milletin ittifakı öyle olmaz. Ancak ve ancak zilletin ittifakı böyle olur" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise konuşmasında, "15 Temmuz’da bunların gerçek yüzünü gördük. Başbakanlık arşivleri açıldıktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız bir açıklama yaptı. Söylediği şuydu; ’artık bu memlekette hiçbir şey gizli değil. Kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz’ diye bir açıklama yaptı ve onu da Devlet Bey ile paylaştı. Devlet Bey ile paylaştıktan sonra Devlet Beyinde söylediği şuydu; ’Bu artık parti meselesi değil, ülkenin beka meselesi’ daha sonra bir araya geldiler. Kucaklaştılar. Cenab-ı hak birlikteliklerini bozmasın" dedi.

Milletvekili Adayı Yücel Genç ise "Afyonkarahisar sonuna kadar MHP’ye sahip çıkıyor. Bizlere kutlu günü müjdeliyor" şeklinde konuştu. Programın ardından Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. >> RTAI