Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar İYİ Parti milletvekili adayı Mustafa Enis Arabacı, seçim çalışmalarını Kurtuluş Caddesi’nde sürdürdü. Esnafları tek tek ziyaret eden Arabacı, "Merak etme doktorum, oylar Hocaya" şeklinde karşılandı. Cadde esnafı, bugün kar ederek sattıkları ürünlerin yerine yarın zarar ederek doldurduklarını ve böyle bir ekonomik sıkıntı görmediklerini belirterek değişim çağrısında bulundu. Esnaflar, daha önce de krizler ve hayat pahalılıkları yaşandığını ancak böyle derin ve uzun süren bir krizle ilk defa karşılaştıklarını ifade etti. Bazı insanların temel ihtiyaçlarını bile almamak için direndiğine dikkat çeken caddede bulunan esnaflar, Karpuz dilimle satışın tarihte görülmediğini vurgulayarak değişim istedi.

Mustafa Enis Arabacı, esnafların sorunlarını dinledi ve yaşadıkları sorunları çok iyi bildiğini dile getirdi. Arabacı, 1400 kişiye iş imkanı yarattığını ve işletme sahiplerinin üzerindeki yükü çok iyi bildiğini söyledi. Afyonkarahisar halkına bir borcu olduğunu ve milletvekili olarak hizmet etmek istediğini vurgulayan Arabacı, takdirin halkın olduğunu ifade etti. Kendisinin değişimi sağlayacağını belirten Arabacı, daha iyi bir hayatın mümkün olduğunu söyledi.

Mustafa Enis Arabacı, iş yerlerinde sevgiyle karşılandı. Özellikle gençlerin ilgisi fazlaydı. Esnaflar, yaptığı yatırımları bildiklerini ve bu şehre değer katacak biri olduğunu belirtti. Parti ayrımı yapmayacaklarını ve sadece böyle adayların olmasını istediklerini söylediler. KPSS, öğrenci kredileri, mülakat ve işsizlik sorunlarının canlarını sıktığını ve evlenmeleri zorlaştırdığını belirten gençler, 20 yıl önce 3 çocuk diye konuşulduğunu ancak şimdi o 3 çocuktan 2 tanesinin işsiz olduğunu ifade etti. >> RTAI