Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Sevgili Emirdağlı vatandaşlarım, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren değerleri hatırlayıp, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olduğu Ramazan Bayramı'nı hep birlikte kutlama sevinci içindeyiz. Bayramlar, manevi yaşantımızdaki önemli günler olup, sevgi, saygı, hoşgörü, mutluluk, barışma ve milli-manevi duyguların en yoğun yaşandığı zaman dilimleridir.

Mübarek Ramazan ayı boyunca, dini görevlerimizi yerine getirerek bedenimizi ve ruhumuzu zirveye taşıma gayreti içinde olduk. Ayrıca, yardıma muhtaç insanlara sosyal sorumluluk bilinciyle ve dayanışma ruhuyla yardımcı olmaya çalıştık.

Bayramların en güzel yönlerinden biri de büyüklerimizden başlayarak, hasta, yaşlı, muhtaç vatandaşlarımızı, aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret etmek, sevgimizi ve desteğimizi hissettirmektir.

Tüm dünya için hayırlar getirmesini temenni ettiğimiz Ramazan Bayramı'nı, sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi dilerim. Çok daha nice bayramlarımızda, birlik ve beraberlik içinde bir arada olabilmeyi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Saygılarımla.