Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Ramazan Bayramı, toplumsal hayatımızdaki önemli bir yer taşıyan; kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Bu güzel bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramın, kültürümüzdeki yeri hep ayrı olmuştur. Geniş sofraların kurulduğu, el öpme ziyaretlerinin gerçekleştiği bu günlerde, bayram neşesi evlerimize ve gönüllerimize sindirilir.

Ramazan ayının sonunda bize sunulan Ramazan Bayramı'nı özlemle bekler, günler öncesinden hazırlanırız. Bu bayramda birlik ve dayanışmanın arttığını, neşe içinde büyük bayram sofralarının kurulduğunu, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığını görüyoruz. Bu bayramın ülkemize barış, huzur, güven ve güzellikler getirmesini diliyoruz.

Bayramlar, kırgınlıkların bir kenara bırakılıp hep birlikte kenetlendiğimiz zaman anlam kazanır. Bu nedenle, bayramı fırsat bilerek ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla birlikte olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç kişilerin sevincine ortak olmalıyız. Ayrıca, yakınlarımızı ve gazilerimizi de yalnız bırakmamalı ve bayram sevincimizi onlarla da paylaşmalıyız. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Bayram süresince yollarda olacak olan vatandaşlarımıza trafik kurallarına uymaları, tedbirli seyahat etmeleri konusunda hatırlatmalar yapmak istiyorum. Afyonkarahisar'da emniyet ve jandarma ekiplerimiz görevlerinin başında olacaklar. Bayramda mesai yapacak olan sağlık, itfaiye ve zabıta personeli ve tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum.

Mübarek Ramazan Bayramı'nı, bütün vatandaşlarımızın, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının kutluyor; sağlık ve mutluluk dolu bayramlar diliyorum. İyi bayramlar...