Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk mitingini Afyonkarahisar'ın Zafer Meydanı'nda gerçekleştirdi. Erdoğan, halka hitap ederek Türkiye'nin son 21 yılda demokrasi ve kalkınma atılımları sayesinde asırlık hayallerine kavuşabildiğini söyledi. Ayrıca, emperyalist düzene karşı durduklarını belirten Erdoğan, siyasi hayatlarının tamamının emperyalistlerle mücadele ile geçtiğini ifade etti. Erdoğan, dünya 5'ten büyüktür diyerek küresel sisteme itiraz ettiklerini söyledi.

Bu miting, Seçim beyannamesi ve milletvekili adaylarının tanıtıldığı toplantı sonrasında gerçekleşti. Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda gerçekleşen mitinge yoğun ilgi gösterildi. Erdoğan, halka hitaben yaptığı konuşmasında, "Biz ne emperyalistlerin ne de onların tetikçilerinin önünde secde ederiz" dedi ve sadece Allah'ın huzurunda rükuda eğilir ancak onun için secdeye varırız diye konuştu.

Erdoğan, Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma atılımları konusunda başarılı olduğunu vurgulayarak, mazlum ve mağdur insanların yanında olacaklarını sözlerine ekledi. Mitingde, milletvekili adayları da kendilerini tanıttı ve seçim beyannamelerini açıkladılar.