Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Antalya'da düzenlenecek olan Uluslararası Zafer Turnuvası ve Şampiyonlar Turnuvası, Taşoluk Belediye Spor Kulübü'nden 6 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek. Bu sporcular, Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nda elde ettikleri derecelerle tanınıyor. Fatma Yılmaz, Hava Konca, Yağmur Karabacak, Sudenaz Sakin, Dilara Sultan Öner ve Edanur Ersoy isimli Taşoluklu sporcular, Uluslararası Zafer Turnuvası ve Şampiyonlar Turnuvası'nda hem Afyonkarahisar'ı hem de Türkiye'yi temsil edecekler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Milli Takım Güreş Antrenörü Yakup Yağcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sporcuların diğer şampiyonalarda olduğu gibi bu turnuvalarda da madalyalarla döneceğine inandığını söyledi. Taşoluk Kasabası'nın azimli sporcularının, bir kasabadan ne kadar çok şampiyon çıkarabileceğinin en güzel örneği olduğunu da vurgulayan Yağcı, sporculara tüm kalbi duygularıyla başarılar diledi.