Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

İyi Parti milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretleri kapsamında ilçe, belde ve köyleri gezerek her kesimden büyük destek alıyor. Özellikle çocuklarla ilgilenen Olgun, ziyaretlerinde çocuklarla oyun oynuyor, genç ve yaşlılarla ülkemizin gündemini değerlendiriyor.

Bolvadin ilçesinde bulunan Olgun, Bolvadin Gökçeyayla Mahallesindeki Kuzey Kafkas Karaçay Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde ağırlandı. İftar yemeğinde İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker ile birlikte parti üyeleri de bulundu. Kafkas kültürünün incelikli ve zarif misafirperverliğine tanıklık eden Olgun, yemeğin ardından şunları söyledi: "Ülkemiz için bir değer olan hemşehrilerimle birlikte, millete hizmet yolumda daha güçlüyüm. Yolumuz açık olsun. Dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim".

Olgun, iftar yemeği öncesinde Bolvadin ilçe merkezinde vatandaşlarla buluşarak İyi Parti'ye destek istedi. Ayrıca, siyaseti kendisinden öğrendiğini belirttiği Eski Sağlık Bakanı H. İbrahim Özsoy, Bolvadin eski Belediye Başkanı Mehmet Koçum ve Şehit Alpaslan Gümüş'ün kabirlerini de ziyaret etti.