Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Ramazan ayının sonuna yaklaşırken İslam dünyası olarak Kadir Gecesi'nin sevincini yaşıyoruz. Bu gece, kâinatın ve varoluşun özeti olan Kur'an'ın indirildiği mübarek bir gecedir. Bu geceyi kalplerimizde hissetmemizle manevi güzellikler doruk noktasına ulaşır. Umarız ki bu güzellikler diğer günlerde de artarak devam eder ve toplumumuzdaki yardımlaşma, hoşgörü, muhabbet ve tüm insani duyguları pekiştirir. Ayrıca, zorlu ve sabır gerektiren günler geçiren deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın hayatlarının en kısa sürede normale dönmesi için dua ediyoruz.

Allah'ın rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bu gecede içten ve samimi dualarımızı bütün insanlar adına yaparak, nefret, korku ve ötekileştirme yerine güven, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışma olan bir dünya için çalışma azmimizi yeniliyoruz.

Bu gecede tüm İslam aleminin ve aziz milletimizin Kadir Gecesi'ni kutluyor, yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyoruz. Ayrıca, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere herkesin bu mübarek gecede huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir gece geçirmesini temenni ediyoruz.