Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramdan önce partisinin seçim mitinglerine başlayacak. İlk mitingi, AK Parti'nin kurulduğu Afyonkarahisar'da olacak. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, tüm Afyonkarahisarlıları mitinge davet ederek, "Afyonkarahisar halkı her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızı Zafer meydanında kucaklamaya hazırdır" sözlerini kullandı.

Erdoğan, seçim beyannamesini de Afyonkarahisar'da açıklayacak ve 18 Nisan'da miting ile seçim startını verecek. Bu konuda Uluçay, "Cumhurbaşkanımızın mitingine katılımın her zamanki gibi yoğun olmasını bekliyoruz. Afyonkarahisar halkı 2002'den bu yana çok büyük destekler verdiği liderimizi Salı günü de kucaklayacaktır" diyerek Afyonkarahisar halkını mitinge çağırdı.

Uluçay, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs seçimleri için ilk mitinginin Afyonkarahisar olması da bizim için ayrı bir öneme sahiptir. İlimizde düzenlenecek olan mitingimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Afyonkarahisar halkı her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere de sahip çıkacaktır" ifadelerini kullandı.