Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Emre Demiral, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Galericiler Sitesi'ni ziyaretinde konuşan esnaf, "14 Mayıs'ta HDP ile ittifak yapan partilere izin vermeyeceğiz. Desteğimiz Cumhur İttifakı'na ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne olacak" diyerek Demiral'a desteklerini sundular.

Sıcakkanlı ve genç aday Mehmet Emre Demiral, her kesimin ilgisini çekiyor. MHP İl Başkan Yardımcısı Recep Yaman, MHP Merkez İGM Üyesi Ahmet Zeki Ertürk ve ilçe teşkilatının da katıldığı esnaf ziyaretinde Demiral, Afyonkarahisar'da yoğun ilgiyle karşılaştı. Dükkanları tek tek dolaşan Demiral, esnaftan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP'ye destek istedi.

Esnafın desteğini alan Demiral, seçmenlerle sohbet etti ve Cumhur İttifakı'nı destekleme kararlılıklarını dile getirdiler. Esnaf, "14 Mayıs'ta Cumhur ittifakına oy vereceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vereceğiz, milletvekilliği seçimlerinde ise MHP'ye. Afyonkarahisar esnafı HDP ile ittifak yapanlara izin vermeyecek. Bu seçimlerde vatanımızın riske atılmasına devletimizin ve milletimizin etkisiz ve güçsüz bırakılmasına Afyonkarahisarlıların gönlü razı olmaz" dediler.