Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Adıyaman'ın merkezinde ve Gölbaşı ilçesinde gerçekleşen depremin ardından bölgedeki elektrik arzının güvenliği ve sürdürülebilirliğinin yeniden sağlanması için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerindeki elektrik dağıtım hizmetinin yanı sıra deprem bölgesinde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yalçın, elemanların 10 günde bir değiştiğini ve şu anda sekizinci bir ekibin bölgede yer aldığını söyledi. Ekipler, depremin ardından bölgedeki yaraların sarılması işlemlerine yardımcı olmak için birbirleriyle yarışıyorlar. Toplamda 278 OEDAŞ çalışanı, bölgede şu ana kadar yer almıştır ve çalışmalar tamamlanıncaya kadar bölgede yer alacaklardır.

Ülkeyi sarsan depremin hemen ardından, elektrik arzının yeniden sağlanması için OEDAŞ saha ekipleri, iş güvenliği uzmanları ve ekip yöneticileri bölgeye intikal etti. Yalçın, çalışma arkadaşlarının göstermiş oldukları dayanışma ve özveri için teşekkür etti. Şimdiye kadar, sahada yer alan sekizinci ekipte 20 gönüllü OEDAŞ çalışanı ve 5 hidrolik platformlu araç ve 3 adet 4x4 araç yer almaktadır.