Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, deprem bölgesinde Ramazan Bayramı'nı geçirdikten sonra Afyonkarahisar'da yoğun bir mesaiye başladı. Resmi bayramlaşma programında vali yardımcıları, yakın çalışma ekibi, valilik personeli, il müdürleri ve personelleriyle bir araya gelen Vali Yiğitbaşı, ziyarete gelenleri tebrik ederek bölgedeki vatandaşlarla yapılan bayramlaşmadan bahsetti ve yaraların sarılması konusunda çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katılan Vali Yiğitbaşı, başarılı çocuklara hediyeler verdi. Bayramlaşmak için valiliğe gelen depremzede öğrencilerle de görüşen Vali Yiğitbaşı, onlarla sohbet etti.

Programın devamında Frig Vadisi'nde bulunan karşılama merkezi, Maltaş ve Frigya Kadınlar Pazarı inşaatlarını incelemek için bölgeye giden Vali Yiğitbaşı, çalışmaların hızlandırılması için talimat verdi. Demirli Köyü'nde bulunan Frigya Kadın Pazarı'nın inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Yiğitbaşı, kadınlarla da sohbet etti.