Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Memleket Partisi Milletvekili adayı Faik Eşme, 14 Mayıs seçimlerine hazırlanmak için çabalıyor. Eşme, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ederek seçmenlerden destek istiyor. Bu sırada gençlerin bulunduğu bölgelere özellikle davet edilen Eşme, gençlerin sorunlarını ve önerilerini Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye iletme vaadi yapıyor.

Eşme, gezdiği bölgelerde Memleket Partisi'ne ve kendisine gösterilen ilgiden memnun kalıyor. Partisine katılmak isteyen seçmenleri hemen üye olarak partiye kazandırmaya çalışıyor. Ayrıca, seçim vaatlerini ve Muharrem İnce'nin projelerini anlatarak, Memleket Partisi'ne oy verecek seçmenlerle buluşuyor.

Eşme'nin ilçelerdeki partililerle birlikte yaptığı ziyaretlerde de vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Dinar ve Dazkırı ilçelerinde, özellikle gençlerin çoğunun Memleket Partisi'ne ve Muharrem İnce'ye oy vereceği belirtiliyor. Eşme, seçimler öncesinde uyumadan çalışacaklarını ve Memleket Partisi'nin ve Muharrem İnce'nin sorunları çözeceği vaadinde bulunuyor.