Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, yerel millet ittifakı il başkanlarının kendilerini yok saymasına ve terbiyesizliklerine sert sözlerle eleştirdi. Partinin oy potansiyeline dikkat çeken Uysal, genel seçimler öncesinde partilerinin dikkate alınmadığını ve destek görmediğini belirtti. Uysal'a göre, millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçimler öncesinde partileri ile fikir alışverişinde bulunarak destek istemesine rağmen, yereldeki il başkanları kendilerini yok saydılar. Uysal, kendilerini dikkate almayan il başkanlarına yönelik "Siz kendinizi ne sanıyorsunuz?" diye sordu.

Uysal, milletvekili adaylarının bile kendilerini ziyaret etmediğini belirterek, bu davranışın kendilerini Cumhur İttifakı'nı desteklemeye teşvik ettiğini ifade etti. Uysal'a göre, genel başkanları Mustafa Sarıgül'ün, diğer yeni kurulmuş partilerden ve millet ittifakı ile ortak hareket eden partilerden daha fazla oy alacağı vurgulandı. Uysal, sözlerini "Bizi yok sayanı biz de yok sayıyoruz" diyerek tamamladı.

14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlere sadece birkaç gün kala, siyasi partiler arasındaki gerilim artarak devam ediyor. Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal'ın sert eleştirileri de bu gerilimin göstergelerinden biri olarak değerlendiriliyor.