Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Gönül Ar Güngör, esnaf ve halk ziyaretleri sırasında vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanıyor. Güngör, "Bugüne kadar yaşanmış tüm sıkıntıların sona ereceğini ve dev projeler ile tarihe imzamızı atacağımızı bildiriyor" dedi.

14 Mayıs seçim gününe kadar yorulmadan, korkmadan, sahalarda ülkemiz gerçeklerini, sorunlarını ve İYİ Partinin politikalarını anlatmaya devam edeceğini söyleyen İYİ Parti Milletvekili adayı Gönül Ar Güngör, beraberinde Hakan Şeref Olgun ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Afyonkarahisar halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Güngör, çarşı, pazar ve mahalle aralarını ziyaret edip vatandaşların sorunlarına kulak veriyor.

Güngör, "Bugüne kadar yaşanmış olan vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini alarak, zaman harekete geçme zamanı" dedi. Ayrıca gençlerimizin gelecek kaygılarının da farkında olduklarını belirterek, Afyonkarahisar'ı layık olduğu konuma getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Gönül Ar Güngör, şehrimizin en tanınmış ve sevilen isimlerinden biri olarak, esnaf ziyaretleri sırasında kapıdan içeri zorla sokuluyor ve çay-kahve ikramlarından kaçamıyor. Vatandaşlar onu bir aile üyesi gibi görüyor ve sorunlarını rahatlıkla paylaşıyor. Bu nedenle, Gönül Ar Güngör'e güvenlerinin tam olduğunu ve İYİ Parti'nin cesur kadınına tam destek verdiklerini belirtiyorlar.