Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Yücel Genç, Çobanlar İlçesi'nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Milli mücadelenin başarıya ulaştığı kutlu topraklarda Cumhur İttifakı ve MHP'ye güçlü bir destek olduğunu belirten Genç, emperyalizme esir düşmüş siyasetçilerin seçimi kazanamayacaklarını ifade etti. Genç, seçimleri kazanacaklarına ve terör örgütleriyle bir araya gelenlere değil, Cumhur İttifakı'na oy verilmesini istedi. Ziyaretler sırasında Belediye Başkanı Ali Altıntaş'ı da ziyaret eden Genç, seçim çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Yücel Genç, ziyaretleri sırasında Belkaracaören, Salar Beldesi, Halımoru Köyü ve Değirmen Ayvalı Beldesi'nde de sevgiyle karşılandı. Her yerde büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını söyleyen Genç, 14 Mayıs'ta oylarını yükselterek seçim galibiyetini yaşayacaklarını ifade etti.