Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, MARBLE İZMİR - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nın açılışına katıldılar. Fuar, doğaltaş sektöründe en önemli buluşmalardan biri olarak kabul ediliyor ve bu yıl 28. kez düzenlendi. Taytak ve Kahveci, Afyonkarahisar'dan katılan 129 firmanın standlarını ziyaret ederek başarılar diledi.

Milletvekili Taytak, Afyon mermerinin tanıtımı noktasında İzmir fuarının önemine dikkat çekerek, Türkiye'deki mermer rezervlerinin dünya mermer rezervlerinin %33'ünü oluşturduğunu ve ülkemizin mermer çeşitliliğiyle dikkat çektiğini söyledi. Taytak ayrıca, Afyon mermerinin uluslararası piyasada en tanınmış mermer çeşitleri arasında yer aldığını ve Afyonkarahisarlı mermer firmalarının ihracat anlamında büyük başarılara imza attıklarını belirtti. Bu nedenle, Taytak ve Kahveci bugün İzmir'deki fuara katılarak Afyonkarahisarlı firmalara destek vermek ve kendilerini yalnız bırakmamak istediklerini ifade ettiler.