Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Nisan'daki mitingine 45 bin vatandaşın katıldığını duyurdu. Uluçay, mitinge ilgi ve sevginin rakamlarla ifade edilemeyeceğini belirterek "Elbette ki Cumhurbaşkanımıza olan teveccüh ve sevgi, rakamlarla ifade edilemez" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri için ilk mitingini Afyonkarahisar'da gerçekleştirdi. Uluçay, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nün verilerine dayanarak, mitinge tam 45 bin kişinin katıldığını açıkladı. Uluçay, şehrin ilçelerinden, köylerinden, kasabalarından gelen her bir vatandaşa teşekkür etti.

Uluçay, sevginin ve teveccühün rakamlarla ifade edilemeyeceğine dikkat çekerek, halkın ilgi ve teveccühünün her geçen gün arttığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afyonkarahisar mitingini tercih etmesinin sebebini "Afyonkarahisar'ı ve halkını gerçekten özlemesi" olarak açıklayan Uluçay, mitingin hem sağanak yağmur hem de Ramazan ayı olması nedeniyle ayrı bir güzellik kazandığını ifade etti.

Uluçay, mitingin kusursuz bir şekilde gerçekleştiğini ve askeri havaalanından il merkezine kadar yol kenarlarında halkın heyecan ve coşkusunun farklı olduğunu belirterek, hemşehrilerine ahde vefaları için teşekkür etti ve AK Parti teşkilatlarına teşekkürlerini iletti.