Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İYİ Parti, Afyonkarahisar'daki belde ziyaretleri kapsamında, Çıkrık belde meydanında vatandaşlara seslendi. Eski milletvekili Mehmet Telek, mevcut milletvekili adayları Hakan Şeref Olgun ve Sebahat Demircioğlu ile İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu birer konuşma yaparak ülke gündemini değerlendirdi. İl Başkanı Mısırlıoğlu, öncelikli olarak ekonomiyi eleştirerek, tarım, hayvancılık ve Türk Lirası'nın değer kaybı gibi konulara değindi.

Mehmet Telek, yaptığı konuşmada halkın helal oylarıyla milletvekili seçildiğini ve bayrağı kirletmeden hizmet ettiğini belirtti. Şu anda ne aday olduğunu ne de bir göreve talip olduğunu sözlerine ekleyen Telek, "20 senedir Türkiye'yi idare eden, daha doğrusu idare edemeyen bir iktidarın Türkiye'yi getirdiği duruma üzüldüğüm, gençlerin, çocukların ve torunlarımız için, Türkiye'nin geleceği için artık bu iktidarın gitmesi, İYİ'lerin yeniden iktidarda olması için geldim." dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Sebahat Demircioğlu, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, iki çocuğu olduğunu ve onların geleceği için ülkedeki gidişata dur denmesi gerektiğini ifade etti. Hukukun üstünlüğü, ekonomi, gençlerin iş bulabilmesi ve evlenebilmesi gibi konulara dikkat çeken Demircioğlu, "Değişim iyidir." diyerek İYİ Parti'ye destek istedi.

Milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun ise tarım ve hayvancılık konusunda hükümeti eleştirerek, "Bu gün çıkıp da 'ben yeniden seçilirsem şunu yapacağım, bunu yapacağım' deme hakkı yoktur. Adama derler ki 21 yıldır niye yapmadın?" dedi. Veteriner sağlık memuru olduğunu ve tarım ve hayvancılıkla ilgilendiğini belirten Olgun, ekonomiyi düzeltmeden bu alanlarda yapılabilecek bir gelişmenin olmayacağına dikkat çekti.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, konuşmasında öncelikli olarak ekonomiyi eleştirerek, tarım, hayvancılık ve Türk Lirası'nın değer kaybını dile getirdi. Sözlerine "Çıkrıklı artık evindeki hayvanları besleyemez hale geldi. Bırakın kendini geçindirmeyi, hayvanına bakamaz hale geldi bizim insanımız." diyerek devam eden Mısırlıoğlu, İYİ Parti olarak üretim konusunda planlarının olduğunu ve bunu gerçekleştireceklerini belirtti.