Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Hasan Arslan, Sandıklı ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor ve her gittiği yerde yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Arslan, Zahire pazarı, Yunus Emre Bulvarı'ndaki esnaflar, Çarşamba pazarı, sanayi esnafları, Çiğiltepe köyü ve Akharım beldesi'ne ziyaretler gerçekleştiriyor. Kendisine iletilen talepleri de not alarak gereğini yapacağına söz veriyor.

Arslan, ziyaretleri sırasında bir açıklama yapıyor ve 2003-2022 yılları arasında bazı yatırımcı Bakanlıklar tarafından Sandıklı'ya 3,5 milyar TL yatırım yapıldığını açıklıyor. Bu yatırımın 2 milyar 750 milyon TL'sinin Orman ve Su alanında yapıldığını da belirtiyor.

Arslan, AK Parti hükümetleri olarak Sandıklı ilçe merkezinin ve Akharım Beldesi'nin içme suyu ihtiyacını karşıladıklarını, 10 baraj ve 5 gölet inşa ettiklerini, Menteş Barajıyla ilgili işlemlerin devam ettiğini, 80.281 dekar araziyi sulamaya açtıklarını ve çiftçilere yıllık 121 milyon TL zirai gelir artışı sağladıklarını, 27 derenin ıslahını tamamladıklarını, 143 adet köprü inşa ettiklerini, 16 milyon fidanı toprakla buluşturduklarını, 3 mesire yeri, 1 bal ormanı, 7 Şehitler Ormanı, 7 köy ormanı tesis ettiklerini, 168 aileye 3,05 milyon TL kredi ve hibe desteği sağladıklarını, ve Akdağ Tabiat Parkı ile vatandaşları tabiatla buluşturduklarını söylüyor.

Hasan Arslan, ziyaretleri sırasında kendisine iletilen talepleri de not alıyor ve ilgileneceğine söz veriyor.