Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

Afyonkarahisar Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Taytak, Bolvadin İlçesi'nde Transformatör Merkezi kurulması için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i makamında ziyaret ederek söz almıştı.

Taytak, daha sonra TEİAŞ Genel Müdürlüğü ve TEİAŞ Isparta 7. Bölge Müdürlüğü ile görüşerek, Bolvadin Transformatör Merkezi yapımını 2022 yılı yatırım programına aldırdı. Bugün gerçekleştirilen temel atma törenine Taytak'ın yanı sıra AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ilçe başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Taytak açıklamasında, Bolvadin'de son yıllarda yaz aylarında yaşanan trafo yetersizliğinden kaynaklı elektrik kesintileri nedeniyle hemşehrilerinin yaşadığı haklı şikayetleri duyduklarını belirtti. Taytak, enerji bakanı ile yaptığı görüşmelerin sonucunda Bolvadin Transformatör Merkezi yapımının 2022 yatırım programına alındığını ve inşaatının başladığını söyledi.

Taytak, transformatör merkezinin tamamlanmasıyla birlikte Bolvadin'in 50 yıllık elektrik sorununun çözüleceğini ifade etti ve "Bu Cumhur İttifakının başarısıdır, bereketidir" dedi.

Bolvadin Transformatör Merkezi'nin kurulması, bölge halkının elektrik kesintisi yaşama sorununa çözüm olacak.