Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Watsons Türkiye, depremden etkilenen afetzedelerin işe alımlarında öncelikli tercih edileceğini duyurarak iş başvurularını almaya başladı. Depremin etkilediği 11 ilde ikamet edenler, diğer adaylara göre öncelikli olarak değerlendirilecek ve işe alımlarında öncelik tanınacak. Başvuru yapacak adaylar, çalışmak istedikleri herhangi bir ildeki pozisyona başvurabilecekler.

Ayrıca, deprem bölgesinde ikamet eden adaylar, farklı bir şehirdeki pozisyonlar için de başvuruda bulunabilecekler. Bu durumda, çalışmak istedikleri bölgedeki yetkililerle online görüşme yapacaklar. Başvuru sırasında istenen belgeler de e-devlet üzerinden indirilerek şirkete online olarak iletilabilecek.

Watsons Türkiye'nin depremden etkilenen afetzedelere yönelik işe alım fırsatı sunan bu adımı, afetzedelerin hayatlarını normalleştirmeye ve yeniden başlamalarına destek olmayı hedefliyor.