Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Bodrum Belediyesi'nde sözleşmeli personelin memur olarak atanabilmesi için yemin töreni düzenlendi. Törene Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın temsilen Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Özsarsılmaz, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve ilgili personeller katıldı. Tören, Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Törende İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Başkan Vekili Mustafa Kemal Özsarsılmaz ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Aysun Şaşmaz birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından, sözleşmeli personelin memur olarak atanması için yemin töreni gerçekleşti.

Özsarsılmaz, törende okuduğu mesajında adalet, dürüstlük, tarafsızlık ve liyakat alt başlıklarını vurgulayarak, personelin kendilerinden aldığı güçle başarılı işler çıkaracaklarına inandığını belirtti. Şaşmaz ise sözleşmeli ya da memur olmaları fark etmeksizin aynı sorumlulukta çalışacaklarına inandığını, personelin gösterdiği gayretin memuriyet döneminde de devam edeceğine inandığını dile getirdi.

Törenden sonra, Bodrum Belediyesi'nden emekli olan 12 personele Belediye'ye yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Vekili Mustafa Kemal Özsarsılmaz ve başkan yardımcıları tarafından plaket takdim edildi.