Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Kutlu Olsun!Gaziler Günü Kutlu Olsun!

LogiMAT 2023, Almanya'nın Stuttgart şehrinde düzenlenen Uluslararası Lojistik Çözümleri ve Süreç Yönetimi Ticaret Fuarı olarak ziyaretçilerine kapılarını açtı. Depo ve raf sistemleri üreticisi Gökçelik de, 25-27 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda yerini aldı. Avrupa'nın en büyük intralojistik fuarı olan LogiMAT, her yıl Almanya'da gerçekleştiriliyor.

Depo ve raf sistemleri alanının lider markalarından Gökçelik, LogiMAT 2023 Stuttgart Ticaret Fuarı Merkezi'nde GDS markası ile Salon 1G Stand 10G95'te en son teknoloji ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Gökçelik, son yıllarda gerçekleştirdiği teknoloji, Ar-Ge, tasarım yatırımları ile öne çıktı ve endüstri 4.0 tabanlı üretim ile öne çıktı. Fuarda, GDS depolama sistemleri ürünleri ile ilgi odağı olmayı başarıyor.

Gökçelik, 70'ten fazla ülkeye ihracat yaparak, her yıl bu fuara katılıyor ve mekik sistemi, mobil depo, insansız depolama sistemleri gibi yeni teknolojik ürünlerini sergiliyor. Bu yıl da aynı şekilde, en son depolama teknolojilerini fuardaki ziyaretçilerle buluşturmayı amaçlıyor.