Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

İYİ Parti Milletvekili adayı Mustafa Enis Arabacı Bolvadin'de seçim çalışmalarına devam ediyor. İlk ziyaretlerinden biri Bolvadin'in 50'den fazla ülkeye ihracat yapan Avşar Emaye fabrikası oldu. Arabacı'ya İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İlçe Başkanı Süleyman Toker ve partililer eşlik etti.

Avşar Emaye, Türkiye'nin en önemli markalarından birisi olup Bolvadin'den 30 yıldır mutfak ürünleri ihraç ediyor. Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Tabak Arabacı'ya fabrika hakkında bilgi verdi ve 500 çalışanları olduğunu söyledi.

Arabacı, hayvancılık konusunda da çalışmalar yapacaklarına dair söz vererek, İYİ Parti'nin tarım ve hayvancılık alanında detaylı çalışmaları olduğunu belirtti. Tarım ve hayvancılık özel bölge ilan edileceğini söyleyen Arabacı bu sayede Türk tarımının yeniden ayağa kaldırılacağını sözlerine ekledi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Arabacı, Türkiye'nin kendi kendine yetmenin de ötesinde ihracat rekoru kıracaklarını belirterek, hayata geçirecekleri politikalarla tarım ve hayvancılık sektörünün başta büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık, kümes hayvancılığı, ipek böcekçiliği, arıcılık ve balıkçılık olmak üzere destekleneceğini ifade etti. Aynı zamanda hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sürekli eğitim alarak bilinçlendirileceğini, hayvancılıkta son teknolojilerin kullanılacağını ve çiftçilere hayvan başına özel teşvik kapsamları oluşturulacağını söyledi.