Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Afyonkarahisar Milletvekili adayı Yücel Genç, yaklaşan 28. Dönem Milletvekili seçimlerini bir Kurtuluş Savaşı olarak nitelendirerek, emperyalist güçler ve terör örgütlerinin desteklediği bir zillet ittifakı ile karşı karşıya olduklarını belirtti. Genç, Türk milletinin 14 Mayıs'ta sandığa giderek bu ittifakı yeneceğine inandığını vurguladı.

MHP Milletvekili adayı Yücel Genç, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İl Yönetimi, İlçe Yönetimi ile birlikte Kızıldağ, Değirmendere, Işıklar, Karaslan ve Nuribey Beldelerinde parti üyeleri ve seçmenlerle bir araya gelen Genç, halkın yoğun ilgisini kazandı. Yoğun bir araç konvoyu eşliğinde gerçekleştirilen seçim gezileri sırasında Genç, seçmenlerin gösterdiği ilgiye teşekkür etti ve ülke menfaatlerinin korunması için yapılan ittifakların milliyetçilerle ve milletle birlikte yürütüldüğüne dikkat çekti.

Kendisine karşı çıkan 6'lı masayı ülke aleyhine yapılmış bir ittifak olarak gören Yücel Genç, bu ittifakın içinde terör örgütleri, vatan hainleri, İngiltere, Amerika, Avrupa gibi emperyalist güçler olduğunu belirtti. Genç, hangi ittifakın ülkeye fayda sağlayacağını düşünmeden oy kullanmanın memlekete en büyük ihanet olarak görülmesi gerektiğinin altını çizerek, 14 Mayıs seçimlerinin Cumhurbaşkanlığı seçimi olmadığını, ülkenin istiklal ve istikbalinin söz konusu olduğu bir seçim olduğunu söyledi.

Yalan ve çarpıtmanın şeytanlaşmış insanların tek sermayesi olduğunu düşünen Genç, insanların bu yalanlara karşı dikkatli olması gerektiğini ifade etti. Vatana ve millete düşmanlık besleyenlerle yürünemeyeceğine dikkat çeken MHP Milletvekili adayı Yücel Genç, seçimlerin vatana ve millete düşman olanlarla vatana ve millete sahip çıkanların seçimi olduğunu, kendisinin safının ise belli olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "yine baharlar gelecek" sözüne cevap veren Yücel Genç, baharların kimseye hayır getirmeyeceğini, FETÖ ve PKK'nın yeniden güçleneceğini belirterek, zillet ittifakının da bu baharın gökkuşağı olacağını ifade etti. Seçmenleri uyaran Genç, Allah'ın bu fırsatı vermeyeceğine inandığını dile getirdi.