Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da "Arkadaşını Bul, Takımını Kur Mahalle Ligi" projesi kapsamında basketbol, voleybol ve badminton müsabakaları düzenleniyor. Proje kapsamında, gençlere yönelik basketbol, voleybol ve badminton branşlarında spor etkinlikleri düzenleniyor. Yaş grupları 14 ile 17 arasındaki gençleri kapsayan etkinlikte, arkadaşlarını bir araya getirerek takım oluşturan kişiler müsabakalarda karşılaşacaklar.

Proje kapsamında badminton branşında 201 kişi, basketbol branşında 150 kişi ve voleybol branşında 100 kişi başvuru yaptı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından müsabakalara katılan herkese forma dağıtıldı. Ayrıca, müsabakalarda başarılı olan kişilere farklı hediyeler verilecek.

Bu girişimle birlikte, gençler arasında sosyal bağların güçlendirilmesi ve takım çalışmasının önemi vurgulanıyor. Böylece, gençler arasındaki dayanışma ve spor kültürü arttırılmaya çalışılıyor. Bu proje, diğer illerde de uygulanarak gençlerin spora ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmelerine yardımcı olabilir.