Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Memleket Partisi Milletvekili adayı Faik Eşme seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eşme, esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle birlikte Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve Memleket Partisi için destek istiyor. 3A sistemi olan Akil, Ahlak ve Adalet sistemi ile Başaracağız, Büyüyeceğiz ve Bölüşeceğiz 3B sistemlerini anlatan Eşme, gençlerin Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce'ye olan ilgisinin büyüdüğünü söylüyor. Halktan ve esnaflardan aldığı destekleri oldukça önemsediğini belirten Eşme, her bölgede ziyaretlerine devam ediyor.

Birçok bölgede partisine ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnun olan Eşme, partililer ile birlikte Çıkrık ve Beyyazı beldelerinde de ziyaretler gerçekleştiriyor. Vatandaşlarla görüşüp seçim vaatlerini anlatan Eşme, ülkemizin 14 Mayıs'ta yeni bir döneme gireceğine inandığını söylüyor.

Ziyaret ettiği bölgelerde partisinin seçim vaatlerini anlatarak vatandaşlardan destek isteyen Eşme, ayrıca partisine katılmak isteyenlerin rozetlerini bizzat takıyor. Memleket Partisi ve Muharrem İnce'ye duyulan güvenin artarak devam ettiğini ifade eden Eşme, seçimlerde herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtiyor.