Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Sandıklı Belediyemiz, Dr. Mustafa Çöl döneminde kira sözleşmesi biterek özel bir şirketten devraldıkları Sandıklı Termal Otel'de, internet üzerinden yapılan memnuniyet yorumlarında büyük bir artış görmekte. Google.com arama motorunda, misafirlerin kendi ad ve soyadları ile yapılan resmi yorumlarının büyük bir bölümünde, 5 üzerinden 5 yıldız verildiği ve yaşanan memnuniyetin paylaşıldığı gözlemlenmektedir.

Termal Otel'in müdürü Abit Dedebek, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl'ün sağladığı desteklerle birlikte, uzun yıllar sektörde birikim kazanarak, şimdi bu tecrübelerini Sandıklı Termal Otel'de değerlendirdiklerini belirtti. Konaklama sonrası yapılan olumlu değerlendirmelerin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini ve bütün ekibin 7/24 kesintisiz hizmet sunduğunu dile getirdi. Önümüzdeki süreçte bölgede isim yapmak için daha güzel hizmetler sunacaklarını ifade ettiler.