Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak okul spor faaliyetleri kapsamında okçuluk yarışmaları düzenledi. Minik, küçük, yıldız ve gençler kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmalara 42 sporcu katıldı. Makaralı yay ve klasik yay kullanılan yarışmalar heyecanlı ve çekişmeli geçti.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular ve okullar belirlendi. Minik kızlarda Nuran Gürel Klasik Yay 20 metrede, makaralı yay 30 metrede yıldız kızlarda Ceylin Metin ve yıldız erkeklerde Muhammed Eymen Yalçın birinci oldu. Klasik yay 30 metrede yapılan yarışmalarda küçükler kategorisinde erkeklerde Adem Çavdar ve kızlarda Ada Ceren Varlık, yıldızlar kategorisinde erkeklerde Ömer Gürel ve kızlarda Esin Uyar birinci sırada yer aldı. Gençler kategorisinde ise Klasik yay erkek yarışlarında 60 metrede Osman İsceli ve 50 metrede İbrahim Karaca birinci oldu. Makaralı Yay kızlar yarışmasında ise altın madalyanın sahibi Elifnaz Ecrin Mert oldu.

Dereceye giren sporcular 22-25 Mayıs 2023 tarihlerinde Mersin ilinde yapılacak olan Okçuluk Türkiye birinciliği yarışmalarına katılmaya hak kazandı. Yarışmaların ardından gerçekleştirilen törenle İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Şube Müdürü Adil Kamberoğlu, sporcuları tebrik ederek madalyalarını takdim etti. Okul spor faaliyetleri kapsamında yapılan bu yarışmalar, öğrencilerin spor yapma alışkanlığı edinmelerine ve yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağladı.