Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, AK Parti Afyonkarahisar il başkanlığını ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada, PKK, PYD, FETÖ ve bütün terör örgütleriyle iş birliği içinde olduklarını belirtti. İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da konuşmasında "Rabbim Cumhurbaşkanımız liderliğinde zafere ulaşmayı nasip etsin" dedi.

Bakan Kirişçi, makamda mermerden yapılmış satranç seti hediye edildi. Sonrasında AK Parti ilçe başkanları, belediye başkanları ve tarım hayvancılık konusunda hizmet veren iş insanlarının bir arada bulunduğu bir toplantıya katıldı.

AK Parti İl Başkanı Uluçay, toplantıda yaptığı konuşmada, bütün teşkilatına teşekkür etti ve Rabb'in güç kuvvet versin ve 2023 yılında da Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep beraber zafere ulaşmayı nasip etmesi dileklerinde bulundu.

Bakan Kirişçi ise yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yeni bir yüzyıla başladığını ve önümüzdeki seçimlerin Balkanlar'dan Afrika'ya kadar tüm coğrafyalarda takip edildiğini ifade etti. Ayrıca, seçimi önemli kılan bir diğer hususun AK Parti ve Cumhur İttifakı'na karşı oluşturulan blok ve bu bloğun oluşma şekli olduğunu vurguladı ve terör örgütleriyle iş birliği içinde olanların seçimde ne yapabileceklerini anlattı.

Kirişçi ayrıca, Türkiye yüzyılı için doğru adamın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, "Sandık gününü bekleyelim demek doğru değil" dedi ve teşkilatının ciddi bir çalışma sergileyeceğini söyledi.

Sonuç olarak, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin AK Parti Afyonkarahisar il başkanlığı ziyareti sırasında, seçimlerin önemi ve terör örgütleriyle iş birliği içinde olan blokun tehlikesi konuları ele alındı. Teşkilatın sıkı çalışmalarının devam etmesi gerektiği vurgulandı.