Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kocaşaban, Çay İlçe Başkanı Ali Erol, İl Genel Meclis Üyesi Faruk Kökçür, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Erkan Demirağaç, Bolvadin İlçe Başkanı Selahattin Kelekçi ve Bolvadin İGM Üyesi Derviş Aynacı, çay esnafını ziyaret ettiler. Milletvekili Taytak, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek istedi. Çay esnafı ise destek sözü verdi.

Milletvekili Taytak ve MHP heyeti daha sonra Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara ve Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül'ü ziyaret ederek, aldıkları destekten dolayı teşekkür ettiler.

MHP Milletvekili Taytak, Çay ilçesinde yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirdi ve Cumhur İttifakı'na destek istedi. Başkanlar ise Taytak'a verdikleri desteğin karşılığında teşekkür ettiler.

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ise toplantıda yaptığı konuşmada, Taytak'a teşekkür ederek, ilçelerine yaptığı hizmetler için minnettar olduklarını belirtti. Atlı ayrıca, birlikte hareket ederek ülkenin refahı için çalışacaklarını ifade etti.