Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser, Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi için ön tahsis görüşmelerine başladıklarını açıkladı. Planlama aşamasından itibaren Yeşil OSB olarak tasarlanan Merkez 2. OSB'de yatırıma ayrılan alandan dört kat daha fazla talep olduğunu belirten Serteser, bunun en kısa zamanda OSB'nin faaliyete geçirileceği anlamına geldiğini ifade etti.

ATSO meclisi dün akşam toplandı ve burada konuşan Başkan Serteser, Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu hayatını kaybedenler için dua etti. Ayrıca, Deprem Bölgesi Konut Kampanyası'na 1 milyon Türk Lirası bağışlayan ATSO'nun, bu kampanyayı desteklemesi gerektiğini belirterek üyelerine çağrıda bulundu.

Seçim sürecinin başlamasından bu yana siyasi parti temsilcilerinin ATSO'yu ziyaret ettiğini belirten Serteser, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını vurguladı. Seçim sonrasında ise ekonomik sorunların çözülmesi için adımlar atılması gerektiğini hatırlatarak, ülkemizin geleceği için umut verici projelerin hayata geçirildiğine de dikkat çekti.

Serteser ayrıca, İzmir'deki doğaltaş ve mermer fuarının açılış törenine katılarak, Afyonkarahisarlı firmaları ziyaret ederek teşekkür belgeleri takdim etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılan Afyonkarahisar Müzesi'ni de ziyaret eden Serteser, müzede yer alan eserlerin tarihi ve kültürel değerine dikkat çekti.

Son olarak, Merkez 2. OSB projesinde önemli bir aşama kaydettiklerini duyuran Serteser, Yeşil OSB'nin Afyonkarahisar için önemli bir üretim üssü olacağına dikkat çekti. Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu'nun yeşile verdiği öneme de değinen Serteser, 14 senede 30 bine yakın ağaç dikilerek yeşilin korunmasına katkı sağlandığını belirtti.