Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Yücel Genç, mermer üretiminin yoğun olduğu İscehisar'da MHP'nin gücünü arttırarak seçim kampanyasına devam ediyor. İlçe Başkanı Avni Azgın ile birlikte esnafları ziyaret eden Genç, seçmenlerle MHP'nin seçim beyannamesini ve seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri paylaştı. Kendisinin de bir köylü çocuğu olduğunu belirten Genç, üreticilerin sorunlarını ve esnafların sıkıntılarını çok iyi bildiğine vurgu yaptı.

Millet ittifakını eleştiren Genç, "Zillet ittifakı ortakları, utanmadan ABD'yi tatmin edeceklerini söylüyor. HDP'nin kayyum partisi PKK'nın maskeli yeni oluşumu Yeşil Sol Parti alkışlıyor ve destekliyor. Küresel düzeyde faaliyet gösteren düşünce kuruluşlarının sözcüleri, gayri milli sefiller, sözde aydınlar ve yerli-yabancı kiralık gazeteciler Sevr hayranlarıyla birlikte şakşakçılık yapıyor. En doğru kararı, 14 Mayıs'taki sandıkta sizler vereceksiniz" diye konuştu.