Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Gençler, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye ve Memleket Partisi'ne destek vermek için Milletvekili adayı Faik Eşme'yi ziyaret ettiler. Faik Eşme, seçim startı verildikten sonra ilçeleri, beldeleri ve köyleri ziyaret ederek her kesimden destek görüyor. Özellikle gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Eşme, Memleket Partisi ve Cumhurbaşkanı Muharrem İnce'nin seçim vaatlerini herkese aktarıyor.

Dün, seçim ofisinde Memleket Partisi Milletvekili adayı Faik Eşme'yi ziyaret eden gençler, seçim çalışmalarında ve seçim günü sandık başında görev almak istediklerini belirttiler. Faik Eşme, gençlerin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti ve gençlere rozetlerini taktı. Gençler, her zaman Memleket Partisi'nin ve Faik Eşme'nin yanında olduklarını söyleyerek desteğini belirtti. Faik Eşme, "Gerek gençlerimizin, gerekse halkımızın bu güvenini boşa çıkarmayacağız. 14 Mayıs'ta yeni bir dönem başlayacak ve halkımız Memleket Partisi'nin hizmetleriyle tanışacak" şeklinde konuştu.