Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, memleketi Çay ilçesinin Pazarağaç beldesinde yapılan seçim çalışmaları kapsamında kalabalık bir konvoy tarafından karşılandı. Yağmurlu bir havada gerçekleşen bu karşılamadan sonra Olgun, bir konuşma gerçekleştirdi ve ardından omuzlarda uğurlandı.

Pazarağaçlı gençlerle de bir araya gelen Olgun, gençlerin istedikleri halı sahanın 21 yıldır yapılamadığını öğrendi. Bunun üzerine, gençlere Olgun'un halı saha sözü verdiği öğrenildi. Konuşması sırasında Pazarağaçlı gençlerin sık sık sloganlarıyla kesilen Olgun, gençlerin halı sahasının yapılacağı tarihin 15 Mayıs olduğunu da açıkladı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da konuşmasında İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun?un Çay ilçesinin öz evladı olduğunu belirterek, "Hakan abinizi size, sizi de Allah?a emanet ediyorum" dedi. Başkan Mısırlıoğlu, Olgun'un verdiği her sözü yerine getirdiğine de dikkat çekti.

Olgun'un konuşmasının ardından Pazarağaçlı gençlerin omuzlarında beldeden uğurlandığı öğrenildi. Seçim çalışmalarına ise aralıksız devam eden Olgun, gençlere verdiği halı saha sözünü de tutacağını açıkladı.