Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, Millet İttifakı'nın iktidarında Türkiye'nin ve Afyonkarahisar'ın hak ettiği hizmetleri alacağını belirtti. Burcu Köksal, halkın iktidarında herkesin muhtaç olmayacağı bir Türkiye olacağını dile getirerek, "Memleketimizde yabancılar değil, vatandaşlarımız para kazanacak" dedi.

Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak Fatih Aydın, Abidin Yağcı, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, CHP İl Yöneticileri, Saadet Partisi İl Yöneticileri, CHP Bolvadin, Emirdağ, Çobanlar, Bayat İlçe Başkanları, Demokrat, Saadet, DEVA Partisi Bolvadin İlçe Başkanları ve partililerle birlikte Bolvadin İlçesi ile İlçeye bağlı Kemerkaya, Dişli Beldeleri, Derekarabağ, Büyükkarabağ köylerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi.

Afyonkarahisar'ın son yıllarda AKP iktidarı döneminde kan kaybettiğini belirten Köksal, Afyonkarahisar'ın hak ettiği hizmeti alamadığını ifade etti. Köksal ayrıca, ilimizin büyümesi ve kalkınması için Millet İttifakı'nın iktidarına ihtiyaç olduğunu söyledi.

Köksal, Gebeceler Kasabası'nda da vatandaşlarla bir araya gelerek, doğalgazın geleceğini, deprem konutlarındaki sıkıntı ve mağduriyetlerin giderileceğini söyledi. Ayrıca, "14 Mayıs'tan sonra kayyum gidecek halk iradesi tecelli edecek" diyerek, halkın iktidarı sağlandığında Gebeceler'in sorunlarının çözüleceğini vurguladı.

Afyonkarahisar'ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için halkın iktidarına ihtiyaç olduğunu dile getiren Köksal, "Halkın iktidarında Aile Destekleri Sigortası getireceğiz. Hiç kimseye muhtaç olmayacaksınız" şeklinde konuştu. Köksal, vatandaşların tüm istek ve taleplerini dinleyerek, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Millet İttifakı'na verdikleri desteğin Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu vurguladı.