Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) ve Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) Başkanı ve aynı zamanda Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Muharrem Tuna, Turizm İşletmeciliği programının Akreditasyon Belgesi'ni almaları sebebiyle Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ı ziyaret etti. Ziyarete, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. H. Hüseyin Soybalı, Doç. Dr. Ali Avan ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkçı da katıldı.

Ziyarette bir konuşma yapan TURAK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna, uluslararası iş birliklerinin öğrenciler ve akademik personel için önemli olduğunu vurgulayarak, turizm eğitiminde yabancı dil eğitiminin önemini belirtti. Turizm fakültelerinin bu yönde ciddi çalışmalar yapmaları gerektiğinin altını çizen Tuna, son yıllarda Afyon'daki turizmin de büyük bir gelişme gösterdiğine dikkat çekti.

Son olarak, Prof. Dr. Muharrem Tuna, Turizm İşletmeciliği Programının Akreditasyon Belgesi'ni AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'a takdim etti.