Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonspor Kulübü, Isparta 32 Spor maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi. Hes İlaç Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, 2. Lig Beyaz Grubu'nda mücadele eden takımına moral yemeği verdi. Yemeğe Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı gibi il protokolü de katıldı. Birlik ve beraberlik mesajları verilen yemekte, takıma başarı dilekleri iletilirken, Afyonspor Kulübü'nün ligde hak ettiği yere geleceği ümit edildi.

Pazar günü oynanacak olan Isparta 32 Spor maçı öncesi yemek düzenlendi. Hes İlaç Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, takımı desteklemek amacıyla moral yemeği verdi. Yemeğe katılan il protokolü ise, kulübe başarılar dileyerek, desteklerini ifade etti. Takım kaptanı Olcay Şahan da, birlik ve beraberlik mesajları vererek, kulübün daha üst liglere taşınması için maddi ve manevi desteğe ihtiyaç olduğunu belirtti.

Teknik Direktör Koray Palaz da, takımı destekleyen herkese teşekkür ederek, Afyonspor Kulübü'nün geleceği için çalıştıklarını ifade etti. Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş da, maç öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, Pazar günü sahadan zaferle ayrılmalarına inandığını söyledi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de, takıma her zaman destek verdiklerini belirterek, başarı dileklerini iletti. AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ise, Spor Lisesi'nin yapımının devam ettiğini ve genç sporcuların yetiştirilmesinin öncelikli hedefleri olduğunu söyledi. Vali Kübra Güran Yiğitbaşı da, kulübe her zaman desteklerini sunacaklarını söyleyerek, takıma başarılar diledi.

Moral yemeği çekilen aile fotoğrafı ardından son buldu.