Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, yaklaşan seçimler öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Uysal, Afyonkarahisar halkına seslenerek, Cumhur İttifakı'nı desteklemeleri gerektiğini söyledi. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine değinen Uysal, son 20 yılda ülkenin her köşesinde mevcut iktidarın hizmetleriyle buluştuğunu ve bunların görmezden gelinemeyeceğini belirtti.

Uysal, Türkiye'nin milli atılımlar, sanayi alanındaki atılımlar, savunma ve silah sanayisindeki atılımlarının yanı sıra, HDP Eş Başkanı Mithat Sancar'ın Kılıçdaroğlu'na verdiği destekleri hatırlattı. Ayrıca Biden'ın FETÖ ve PKK'nın dağ kadrosunda bulunanları da desteklediğini ve tüm bu ülke düşmanı olan zihniyetlerin tek isteğinin Erdoğan'ın gitmesi olduğunu vurguladı.

Uysal, CHP zihniyeti ve onu destekleyenlerle ülkenin yönetilemeyeceğine inandığını söyledi. Bu seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk turda seçimi alacağına ve Afyonkarahisar'dan meclise 6 milletvekili seçilmesi halinde bu sayının 3'ünün AK Parti, 2'sinin MHP, 1'inin de İYİ Parti tarafından alınacağına dair öngörülerde bulundu.

Uysal ayrıca, geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar'a gelen Kılıçdaroğlu'nun miting görüntülerini de eleştirdi. Kalabalığı oluşturmak için dışardan adam toplandığını ve hiçbirinin ilimizle ilgisi olmadığını savundu. PKK'nın da 7 li masa demek olduğunu hatırlatarak, Türkiye'nin refahı, istikrarı ve huzuru için Cumhur İttifakı'nı tercih etmeleri gerektiğini vurguladı.