Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

AK Parti Afyonkarahisar il başkanlığı ziyaretinde konuşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, altılı masanın PKK, PYD, FETÖ ve bütün terör örgütleriyle iş birliği halinde olduklarını söyledi. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise, "Rabbim Cumhurbaşkanımız liderliğinde zafere ulaşmayı nasip etsin" dedi. Ziyaret kapsamında Bakan Kirişçi'ye, makamda mermerden yapılmış satranç seti hediye edildi ve toplantıya katıldı.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'yi karşıladı ve Afyonkarahisar ilindeki AK Parti ilçe başkanları, belediye başkanları ve tarım hayvancılık sektöründeki iş insanlarının bir arada bulunduğu toplantıda konuştu. Uluçay, teşkilatlarının desteklerinden dolayı Bakan Kirişçi'ye teşekkür ederken, 2023'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde zafere ulaşmayı diledi.

Konuşmasında seçim süreci hakkında değerlendirmeler yapan Bakan Kirişçi, Türkiye'nin kazanımlarını Türkiye yüz yılı vizyonu çerçevesinde yeni kazanımlar eklemeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, seçimi önemli kılan birçok faktör olduğunu ve seçim sonucunun Balkanlar'dan Afrika'ya kadar tüm coğrafyalarda dikkatle takip edileceğini vurguladı.

Bakan Kirişçi, seçimlerde AK Parti ve Cumhur İttifakı'na karşı oluşturulan blokun Türkiye'yi böleceği ve parçalayacağı uyarısında bulundu. Ayrıca, PKK, PYD, FETÖ gibi terör örgütleriyle iş birliği yapanların seçim sonrasında neler yapabileceklerinin endişe verici olduğunu dile getirdi.

Vatandaşların bu duruma geçit vermeyeceğini ifade eden Kirişçi, Afyonkarahisar teşkilatının çalışmalarını en seri şekilde sürdüreceğine inandıklarını dile getirdi. Bakan Kirişçi, konuşmasını "Türkiye yüzyılı için doğru zaman, doğru adam Recep Tayyip Erdoğan" sözleriyle sonlandırdı.