Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Çay ilçesinde devam ediyor. Taytak, burada esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, 14 Mayıs'ta mührü 3 hilale basacaklarına dair sözler aldı. Taytak'a, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kocaşaban, Çay İlçe Başkanı Ali Erol, İl Genel Meclis Üyesi Faruk Kökçür, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Erkan Demirağaç, Bolvadin İlçe Başkanı Selahattin Kelekçi ve Bolvadin İGM Üyesi Derviş Aynacı da eşlik etti.
Taytak, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istedi ve esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf, HDP ile ittifak eden partililere geçit vermeyeceklerini belirtti. Taytak ve heyeti, Başkanlar Şevki Kara ve Muhterem Algül'ü ziyaret ederek verdiği destek için teşekkür etti.

Taytak, Çay ilçesinde yaptığı konuşmasında, muhalefeti eleştirerek Cumhur İttifakı'na destek istedi. Taytak, muhalefet liderlerinin din düşmanlığı yaptığını ve memleketi bölmeye çalıştığını söyledi. Taytak, Türkiye'nin kapı kapı para aramadığını ve her kesime destek sağladıklarını belirtti. Taytak, Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ve mecliste denge ve denetleme görevinin devam etmesi için oyların MHP'ye verilmesi gerektiğini söyledi.

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ise, Taytak'a teşekkür ederek, ilçeye verdiği hizmetler için kendisine teşekkür etti. Atlı, Cumhurbaşkanı ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin önderliğinde ülkenin refahı, huzuru ve bayrağın inmemesi için hep birlikte çalışılması gerektiğini belirtti.