Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

İYİ Parti Milletvekili Adayı Mustafa Enis Arabacı, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Arabacı, Türkiye Emekliler Derneği Afyon Şubesi'nin Başkanı Ahmet Ege ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ege, Arabacı'nın adaylığından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, "Keşke tüm adaylar sizin gibi kaliteli ve istihdam sahibi olsa" dedi. Türkiye Emekliler Derneği Afyon Şubesi'nin 10 binin üzerinde üyesi olduğunu ve yılda bir kere aldıkları aidatla sosyal tesisler yaptıklarını ifade eden Ege, son olarak 24 milyon liraya aldıkları yarım kalmış bir oteli emeklilerin hizmetine sunacaklarını duyurdu ve bu konuda Arabacı'dan destek istedi.

Arabacı ise Ege'nin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, "Emeklilerin sorunlarını biliyoruz ve Meclis'e taşıyacağız" diye konuştu. Arabacı, emekliler için "mutlu yaşam merkezleri" kurulması, ev bakım hizmetlerinin kapsamının genişletilmesi, devlet kurumlarında emekli olan kişilerin bilgi ve tecrübelerinin aktarılması, yaşlılığın genç nesillere aktarılması gibi konularda planları olduğunu söyledi.

Haber metni olarak yeniden yazılmıştır.