Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, aynı zamanda TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili ve Milletvekilli adayı olan Ali Özkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Özkaya, AK Parti hükümetleri boyunca işçi ve emekçiler lehine birçok düzenleme yapıldığını vurgulayarak, işçilerin alın teri, emek ve gayreti sayesinde Türkiye'nin bugünlere geldiğini belirtti. İşçilerin güçlü bir Türkiye için tarlalarda, fabrikalarda, fırınlarda ve tüm işletmelerde çalıştıklarına dikkat çeken Özkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 Mayıs'ın resmi tatil ilan edilmesinin önemli bir adım olduğunu söyledi.

Sanayinin, teknolojinin ve üretimin gelişmesinde işçilerin büyük bir yeri olduğunu vurgulayan Milletvekili Özkaya, işçilerin haklarını ve hukuklarını korumak, şartlarını daha da iyileştirmek için çalışacaklarını ifade etti. Özkaya, mesajında son olarak tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı ve esenlikler diledi.