Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Şuhut ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti. Ortapınar köyünde yüzlerce vatandaş tarafından meşalelerle ve "Bozkurt Taytak" sloganlarıyla karşılandı. Milletvekili Taytak, İl Başkan Yardımcısı Osman Gürışık ve Recep Yaman, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, Şuhut İGM Üyesi Ali Altan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve partililerle birlikte Şuhut ilçesine çıkarma yaptı. Taytak, Şuhut esnafını gezerekvatandaşlarla sohbet etti. Şuhut Şehit ve Gaziler Hatıra Merkezi ile Büyük Taarruz Karargahı Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

Taytak, daha sonra Şuhut ilçesinde STK temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve partililer ile yemekli bir toplantı gerçekleştirdi. Burada yandaş kesimler tarafından yapılan anketleri eleştiren Taytak, anketlerin gerçeği yansıtmadığını, meydanların ise gerçekleri ortaya koyduğunu söyledi. Taytak, parti olarak verdikleri sözlerin %86'sını gerçekleştirdiklerini belirterek, cumhur ittifakının birlik ve bereketinin bu başarıda etkili olduğunu ifade etti.

Ortapınar köyündeki ise yüzlerce kişi, "Bozkurt Taytak" sloganları ile Milletvekili Taytak'ı karşıladı. Taytak, burada Ortapınarlılara seslenerek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşması, sık sık alkışlarla kesildi.