Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

Mustafa Enis Arabacı, seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı'ya gitti. Burada gençlerle bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve cevaplandırdı. Arabacı, Afyonkarahisar ve parti üyelerinin terörle göz açtırmayacaklarını belirtti.

Arabacı, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor ve ilginin çoğunlukla gençler tarafından gösterildiğini ifade ediyor. İki üniversite bitiren ancak hala işsiz olan gençlerin durumunu da ele alan Arabacı, ülkenin en büyük sorununun eğitimli gençlere iş imkanı yaratamamak olduğunu vurguluyor. Kendisi bir doktor olduğunu ve aynı zamanda istihdam yaratan bir işletmeye sahip olduğunu belirten Arabacı, devletin de gücü kullanarak bu sorunu çözebileceğine inandığını belirtiyor. KPSS sınavlarının ücretsiz olması ve mülakat uygulamasının kaldırılması konusundaki önerilerini de paylaşıyor.

Terör örgütleri ile iş birliği iddialarına da cevap veren Arabacı, Türk milliyetçisi olduğunu ve teröristlere asla taviz vermeyeceğini söylüyor. Ayrıca iç güvenlik politikalarının da ülkenin birlik ve beraberliğini korumaya yönelik olduğunu ifade ediyor.

Son olarak, Suçların Önlenmesine Dair Kanun çıkarılarak özellikle aile içi şiddet, kadın cinayetleri, cinsel istismar, cinsiyet ayrımcılığı, uyuşturucu temini, çocuk istismarı ve çocuk pornosu gibi suçlar ile mücadele edileceğini vurguluyor.